Cako & Karman Opening Party!

vasárnap, május 10, 2015


Az este folyamán a Bridget & Olivia bemutató után, aminek fél10 körül lett vége, rohantam a Ráday utcán be a One Fashion Agency-be, hátha elcsípem még a Cako és Karman kiállítását! Hihetetlen hálás vagyok nekik, hogy még éjjel 10 órakor is a rendelkezésemre álltak és mosolyogva fogadtak, hogy tudjak nektek képeket mutatni és megnézni a kollekciót!

Igazán jó párosításnak bizonyul a két márka összefogása, hiszen páratlan és különleges dolgokat véltem felfedezni. A ruhák légiesek és könnyedek, szinte a látványtól is elolvad az ember. A fazonok esése is lágy, sejtelmes, éppen ettől válnak igazán izgalmassá. A nude színek alkalmazását igazán feldobják a színes elemei a kollekciónak, amikért én személy szerint teljesen oda vagyok! A piros, lila, kék árnyalatait ötvöző színes, lágy anyagokból készült felsők és ruhák is káprázatosak, odavonzzák magukra a tekinteteket. 

Karman "Bloom Sense" nevet viselő kollekciója felülmúlta az elképzeléseimet is. A plasztik anyagból készült átlátszó virágszirmokból álló kompozíciók tökéletes kiegészítői voltak Cako ruháinak. Bámulatos, hiszen én magam nem gondoltam volna, hogyan lehetséges kivitelezni ilyen finom virágokhoz hasonlító ékszereket. 


A körültekintés után megköszöntem valamennyi jelenlévőnek a türelmet és hogy egyáltalán még beengedtek :D

   

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe