Bridget & Olivia_AW15-16

szombat, május 09, 2015

Fannikám {FFanni} elhívott, hogy nézzük meg együtt Dóri és Timi {Bridget&Olivia} őszi-téli kollekcióbemutatóját! Nem mondhattam nemet, úgyhogy egy kínai étterem előtt beugrottam az autójába és már mentünk is a maxcitybe Törökbálintra. Egy kicsit hamar érkeztünk, mert a bemutató kiírás szerint 20:10kor kezdődött volna, mi pedig 6ra ott voltunk :D Körülbelül négyszer-ötször körbejártuk a területet, vettünk üdítőt, majd 19:00kor bementünk és a paradicsom látványa tárult elém. Annyiféle ételkánaán volt látható, hogy kicsit bántam a gyomorkapacitásom csekély méretét. Ahhoz képest, nem is voltam mohó, sőt visszagondolva tök keveset ettem. A fehér asztalkánkat állandóan szemetesnek nézte a többi vendég, ami először zavart, aztán inkább mulattatott. Hihetetlen mennyi udvariatlan és nem normális ember volt egyébként jelen, akik nem fogták fel, hogy ahol épp állnak, az a kifutó és talán el kellene menniük onnan. A tolakodásról és hajolgatásokról nem is beszélnék, a legjobb az volt, amikor miközben álltam simán beálltak elém, mint akik jól végezték dolgukat...
Amúgy az édességek isteniek voltak, főleg a csokis eper, bár bevallom nem sokat tudtam enni semmiből, mert mindent lerabolt a nép röpke fél óra alatt. Olyan volt, mint egy pusztító sáskajárás.
Ja muszáj megemlítenem, hogy még Lagzi Lajcsi is ott volt a party-n! :DA bemutató 1 órás csúszással kezdődött el, viszont nagyon megérte! Az őszi/téli kollekció egyszerűen fantasztikus! A fehér szőrös darabok tetszettek legjobban! Emellett jellemző volt a szürkés-kék printelt anyagból készült fazonok \szoknyák, topok\, és a lányok továbbvitték a letisztult stílust, amit képviselnek!

  


[LINK] BRIDGET&OLIVIA: photos ||

Természetesen pózerkedtünk is kicsit és selfieztünk Fannival! Hasonló bejegyzések

2 comments

  1. Mmmmm, azokra az eprekre én is lecsaptam volna *-* :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh azon kívül is még nagyon sok fincsiség volt, a kis tányérkám méreteivel is voltak problémák, nem fért rá elég :D

      Törlés

Subscribe