TGFWB ~ Kata Szegedi A/W 15

szerda, április 08, 2015

A Tony&Guy Fashion Week Budapest számomra leginkább várt bemutatója Szegedi Kata kollekciója volt. Nem is ért csalódás, hiszen kétségtelenül a nap egyik legkiválóbb show-jaként lehet rá visszaemlékezni. Színes, fiatalos és lendületes. Felüdülés és színkavalkád volt a többi kollekcióhoz képest. 


A kollekció fazonjait a nőiesség és férfiasság keveréke jellemezte. Bátor anyaghasználat mellett tette le voksát Kata, hiszen igen széles skálát alkalmazott ezen a téren, kasmírt, muszlint és gyapjúszövetet is felfedezhettünk a kifutón. A színekről is ejtenék szót, mert lenyűgözött a merész színekkel, a narancssárga ötvözése kékkel kombo például számomra fenomenális volt. A digitális print a mostani kollekcióknak úgy látszik egy "kötelező" eleme lehet, mert itt sem maradhatott ki. 

[LINK] NÉMETH CSILLA: photos ||

Nagyon úgy fest, hogy az őszi-téli időszakban a ceruzaszoknya és crop-top még mindig virágkorukat fogják élni, amit én cseppet sem bánok. Emellett a bő szabású darabokat itt is érdemes szemügyre venni, mert számos kollekcióban felfedezhettük a bő nadrágot, bő felsőket, tehát ezek szintúgy alapdarabok lesznek majd a gardróbunknak.

Egy szó mint száz, ez a kollekció tarolt - az én ízlésemnél legalábbis -, minden megvolt benne, színek, modernizáció, urbanizáció.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe