Fashion Session 4. ~ Camicia by Korinna

kedd, április 14, 2015

Tudni kell rólam, hogy valamennyi esemény/rendezvény előtt olyan vagyok, mint egy hisztis kisgyerek, aki nem akarja felvenni a harisnyát. Szörnyen eluralkodik rajtam a lustaság érzete és szinte utolsó pillanatig dúlok-fúlok, hogy miért nem a lakás közepén rendezik meg őket inkább, akkor egy egyszerű pizsamába is lehetnék. Ez egyből elmúlik, ahogy meglátom a helyszínen a fényeket, a díszeket, az embereket. Olyankor ezt teljesen levetkőzöm magamról és élvezem az elejétől a végéig. A ruhák vizslatását, a többi emberrel való kommunikációt. Több ismerősöm is mondta, hogy ilyenkor egy teljesen új énemet ismerik meg. A bloggert!

A Fashion Session ezen estéje Korinna ruháiról szólt és az estélyi ruháival szemben kifejezhetetlen mód letaglózott ez a kollekciója! Egyszerűen bolondultam értük! Egy modern eleganciát sugalló érzéki női kollekciót láthattam tele színnel és élettel!
A kollekció a fekete és fehér már-már titkárnői stílusra hajazó vonala egyszerű szabású fazonokból állt többnyire, ellenben hol díszekkel, hol meglepő anyaghasználattal kompenzálta ezt a márka.


Ha egy hatalmas lefelé mutató nyilat teszek ide gondolatban, máris érthető, miért őrjöngök rajongva a ruhák láttán. Színes kalapok, színes felsők, mintás nadrágok. Igazi tavaszi és nyári pompa és végre cseppet sem kihívó öltözékek! - A mintás nadrágba egyszerűen beleszerettem - A kistáskák és clutchok is tökéletes összhangban voltak a darabokkal. Olyan embereknek tudnám ajánlani a Camicia-t, akik szeretnének színesen feminin stílusban öltözködni nem túl extrém fazonokkal.


[LINK] ISTVÁN HADAGHIAN: photos ||

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe