Fashion Session 3.

vasárnap, április 12, 2015

NANA'S FASHION

Nana idei munkája igazán fantasztikusra sikerült. A fast fashion fazonok elképesztően egyedi anyagokkal párosítva remek bemutatót alkotott. A bőrhatású fényes anyagokból készült szoknyák és nadrágok sokszínűsége változatosságot hozott a divatéletbe. Számomra ezek vitték a pálmát a steppelt anyagokból készült darabokkal együtt. Nana követte a saját stílusát, ez pedig garanciát jelent bizonyos mértékig, hogy ha őt választjuk nem foghatunk mellé. Fehér szoknyáját jómagam is viseltem már és elbűvölt a konzervatív eleganciája.
MADANTI

A madanti bemutatójánál nagyon tetszett az a koncepció, hogy a fekete madanti feliratú táskákkal vonuljanak a lányok végig a kifutón. A kollekciót 2 részre bontva lehet értelmezni:  vagány bőr/bőrhatású anyagokkal kombináló darabok és kicsit merevebb anyagú estélyi fazonú ruhák.

  MblM / emblem

Oh ezt a kollekciót nagyon kedveltem, annak ellenére, hogy tömény fehérség áradt a kifutóról. Belegondolva már-már fehér túladagolást kaptam, de igen ötletes arany-ezüst és fekete betétekkel feldobták a kollekció elemeit. Fazonokat tekintve is abszolút kedvenceimre találtam, hiszen a crop-top, a bő nadrág, magasított szoknya mind-mind favoritjaim.


[LINK] ISTVÁN HADAGHIAN: photos ||

Szeretném azt is leírni mindenképpen, hogy mennyire felnézek ezekre a lányokra, hogy éjjel 11-kor is fitten és lendületesen mosollyal az arcukon képesek végigbandukolni a színpadon, minden irányba oldalra szembe belenézni és a fáradtságnak csupán leheletnyi nyomát mutatni. Elképesztőek!

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe