Elle fashion show

vasárnap, április 26, 2015

Április 18-án az eddigi legjobb divateseményemen vehettem részt! Ez az ELLE Fashion Show volt a Várkert Bazárban. Sokat gondolkoztam, hogy milyen ruhát vegyek fel, de aztán nem jöhetett szóba más, csak FFanni [LINK] látványos színes világába repítő ruhái! Így választottam ki a képeken látható ruhát, aminek oka az, hogy pontosan olyan mint én: az embernek vagy nagyon tetszik és imádja, vagy nagyon nem és utálja. Ráadásul iszonyú színes és egyedi, ennek köszönhetően mondanom sem kell, hogy az egyik legmegjegyezhetőbb karakter lehettem. Rettenetesen hideg szél fújt és bár bent sem volt 100 fokos hőség, azért még mindig jobb volt bent, mint kint. Amint beléptünk Timivel, minden szempár rám szegeződött, sőt több anyuka mutatta a kislányának is a ruhámat, miközben Timi fényképezett. Az Avon standhoz mentünk elsőnek, hiszen számos termékem van tőlük, rengeteg rúzzsal lettem hála nekik gazdagabb nem is olyan régen. Június 6-án lesz egy mellrák ellenes futás is, amin mindenképp tervezek megjelenni! Ekkor már lassan kezdetét vette az első show, így helyet mentünk keresni, de ezt az ELLE falnál való fotózkodás előzte meg. Hihetetlen megdöbbentő érzés volt, hogy többen odajöttek lefotózni, sőt egy bűbájos csajszival, Fruzsival közös fotót is készítettünk! 


Ezt a képet ^ a biztonsági őr engedélyével készítettük és nagyon tetszett, hogy csak sötét árnyékként látszódom az ELLE felirat pedig élesen kivilágít. Ez körülbelül a 3. és 4. bemutató között készült és a mosolyogtató az volt, hogy előtte senki nem csinált ott képet, majd miután fotóztunk - amellett, hogy ismét többen indokolatlan fotózásba kezdtek - hirtelen minden lány ott akart magáról selfie-t csinálni. Büszkeséggel töltött el ez a fajta leutánozásuk - cukik voltak.




 CIN CIN AMICA: shoes ||
 BARI'S: jewels ||
 TIMEABARTOS: clutch ||
 FFANNI: dress ||
[LINK] MT - MOLNÁR TÍMEA: photos ||


A bemutatók közötti időt érdekesebbnél érdekesebb programok és standok töltötték ki. Az egyik ilyen a L'oreal stand volt, ahol bemutattak nekem egy sminkkészítő applikációt, valamint Horváth Enikő sminkestől egy csodás natúr sminket is kaptam, bőrápolási tanácsadással is kiegészítve. Édes volt látni a kislányok arcát a sminkespult körül, milyen csodálkozó, érdeklődő tekintetekkel tudtak nézni. Annyi termékmintát és ajándékot kaptam, hogy külön táska kellett hozzá. A legjobban a Lancome La vie est belle - az élet szép, csak hogy fitogtassam a francia tudásomat :D - parfüm nyerte el a tetszésemet a gyümölcsös lágy illatával.

De a nap természetesen a divatbemutatókról szólt, melyeket csak nagyon röviden képekben összefoglalva mutatnék be.

 12.30 KIKA Fashion Show

12.50 L'Oréal Professionnel Fashion Show

15.20 Magistral Fashion Show

15.40 Marianna Herrhofer Fashion Show

16.00 Hungaria Fashion Show

17.00 Gas Fashion Show

Ezután egészen 20:30ig kihagytam a többit, de mentségemre szóljon, hogy azért, mert ekkor mentem L'Oreal sminkelésre, majd ezután következett egy L'Oreal workshop, ahol a legújabb trendi frizurák elkészítéséről informálódhattam.

20:30kor folytatódott a rendezvény a Párizsi tervezőkkel. 

Etienne Deroeux
A három párizsi tervező közül az ő munkái nyerték el a favorizálásomat leginkább. Pontosan olyan ruhadarabokban kószáltak előttem a modellek, amik az én ízlésemnek felelnek meg. 

Lea Peckre
Lea darabjai figyelemfelkeltőek voltak, legalábbis varrás szempontjából mindenképpen. Érdekes megoldások jelentek meg nála, bár nem igazán nyerték el ezek a ruhák a tetszésemet. 1-2 akadt ami szerintem csúcsszuper volt, viszont az első képen is látható anyag és díszítés abszolút nem az én világom. A bemutató során viselt kígyómintás csizmákat ellenben iszonyúan imádtam! 

Valentine Gauthier
Vagány minták, menő színek és fazonok. A sportosabb vonalon mozgott ez a kollekció világosbarna és fekete bőr anyagokkal, leopárd és kockás mintákkal ötvözve. A maszkulin stílust pedig a lábbelik tökéletesen erősítették a bemutató során.

A franciák után a magyar tervezőké volt a főszerep. Az egész napos rendezvénynek ez volt a csúcspontja, aki ezt kihagyta, az igencsak sajnálhatja! Én elsősorból nézhettem végig az egészet és a világ legfelemelőbb érzése volt.

Maison Marquise
Ebben a kollekcióban a piros és a fekete szín dominált. Imádtam a különleges mintákat, amik a szoknyában jelentek meg. Térdig érő fazonjaik pedig a klasszikus elegáns nőt tükrözték nekem. 



Nude by Nubu
A búvárszemüveg kollekcóbemutató kellékként hihetetlen jó ötlet volt! Aki addig nem figyelt véletlenül, még annak is oda vonzotta a tekintetét. Kreatív ötlet volt és a zöldes mintázathoz is passzolt. A világos szürkéskék, a sárga és a bézs szín is megjelent a Nubu kollekciójában, aminek igazán örültem! Fiatalos és trendi stílusukkal levettek a lábamról!


Zigi
A legtöbb minta ebben a kollekcióban volt fellelhető. Az idei trendi virágminta mellett, érdekes hangjegyes darabokat is láthattam. A bőr alkotóelem innen sem hiányozhatott, tehát bátran kijelentem idén a bőr/műbőr szoknyák elengedhetetlen kellékei lesznek ruhatárunknak.



Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe