Glamour - Women of the Year

szombat, március 21, 2015

A csütörtök igazán mozgalmas volt, hiszen az este folyamán megrendezésre került a Glamour Women of the year gála és a Fashion Session a Design Terminálban egyaránt. A gálára az utolsó pillanatban tudtam menni, eléggé későn csipogtak fülembe madárkák, hogy hoho csütörtök este lesz, de végül sikeresen vettem az akadályokat. Gondolkodtam, mi lehetne alkalomhoz illő öltözék, de ez a problémám hamar megoldódott, hála László Beának és Dobos Emesének, akiknek köszönhetően egy Beango ruhában tündökölhettem. Kiegészítőkről a már megszokott kis csapatom gondoskodott nekik szintén millió virtuális puszit küldök: TimroseTIMEABARTOS, Zenzero és Bari's.

Számomra fontos momentum a pontosság, így már jóval kezdés előtt megérkeztünk az Operettszínház épületébe, ahol már rózsaszín glamouros pompában úszott minden. A helyszínen csinos, mosolygós hostess lányok informálták és igazították útba a vendégeket, majd miután sikeresen túlestünk a karszalag-szeánszon a tömegben elveszve igyekeztünk kabátunktól megszabadulni. Ha még nem voltatok valamilyen oknál fogva ebben a csodálatos objektumban, mindenféleképpen kerítsetek rá sort, mert káprázatos látványt nyújt. Nem mozgok túl otthonosan a celeb-körökben, ebben mondhatni kilógok kissé a sorból, de én ezt egy cseppet sem bánom. Valahol természetesen büszkeséggel is eltöltött, hogy olyan emberek között járhatok, mint Horváth Éva, Debreczeni Zita, Hien, Ada stb. Minimális mennyiségű édesség és ital elfogyasztása után, kerestünk egy ideális ülőalkalmatosságot, ahonnan látjuk is a műsort és minden kellemetlenség nélkül idő előtt tudunk távozni a másik rendezvény miatt. Épp ezért a sor szélén telepedtünk le várva, hogy halványulnak a fények és elkezdődik a díjosztó gála. A hatásos kezdetről a Blahalouisiana együttes gondoskodott - a névválasztás azonnal elnyerte a tetszésemet, úgy gondolom végtelenül ötletes! A műsorvezető Kembe Soorel volt, aki humorosságával igazán kellemessé tette a felkonferálásokat. Valamennyi kihirdetés előtt először megtekinthettük a jelöltek kisfilmjeit, ezt nektek is ajánlom figyelmetekbe, mert igen sok érdekes, néhol vicces információk hangzanak el bennük.

Divatblogger lévén, engem kifejezetten a Tervezői jelölések és nyertes érdekelt, elvégre ez a fő irányvonala az oldalamnak és érdeklődési körömnek is egyaránt.  A 2015-ös év Women of the year Glamour gáláján az Év Divattervezője címre 5 jelöltet választottak az olvasók: 1975, Bódis Boglárka, Tóth Melinda, Cselényi Eszter és Abodi DóraAz vetítés végeztével felkérték Lakatos Márkot, hogy adja át a díjat a nyertesnek. Ha engem kérdeztek, én választani sem tudtam volna, hisz valamennyi tervező munkája kiemelkedő és különleges a maga nemében. Bódis Boglárka, az Elysian márka megalkotója jogosan érdemelte meg a díjat. Ezt a kijelentésemet pedig nem csupán arra alapozva teszem, hogy a ruhái valóban mesébe illőek, hanem ő volt az első, aki az idei gálán a pódiumhoz érve gratulált a jelölttársainak is! Ezt nevezem én sportszerűségnek és úgy gondolom, ez egy hihetetlenül nemes gesztus volt tőle.*  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Az év kiegészítőtervezője kategóriában a következő jelöltek voltak: Anna Zaboeva, Gulyás Sára, Abonyi Alma, Oláh Anna és Ruszkai Orsi. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy tekintsétek meg a kisfilmeket.Ezt a díjat Ruszkai Orsi nyerte, ő a Ruszkai Jewellery ékszerek tervezője és ha megtekintitek alkotásait, akkor ti is úgy fogjátok gondolni, hogy megérdemelten kapta meg az év kiegészítőtervezője titulust. Orsi nem tudta személyesen átvenni a díjat, mert kisbabájával töltötte az estét, éppen ezért egy kisfilmmel kedveskedett a vendégeknek. (Hadd említsem meg nektek, hogy az alábbi üzenetében, ő is gratulál jelölttársainak!)


Sajnos nem tudtam megvárni a rendezvény legvégét, mivel egy másik eseményre is hivatalos voltam, de elsődlegesen engem a divattervezői díjazások érdekeltek - és azt sikerült is végignéznem - így csak az egyik szemem sírt a távozás miatt. Kifelé igyekezvén kihasználtuk a pangás időszakát, hisz  mindenki odabent figyelte a történéseket, és készítettünk fotókat a grandiózus glamour falnál, majd megkaptuk a kis ajándékcsomagunkat benne SALVUS arckrémmel, testápolóval és HAIR CLINIC vitamin étrend-kiegészítő kapszulával. Izgatottan várom már, hogy kipróbálhassam őket!


#Dress: Beango   //   #Clutch: Timrose    //    #Earring: TIMEABARTOS   //   #Jewels: Zenzero,  Bari's

Végezetül szeretnék még gratulálni a többi nyertesnek is. Név szerint: Trokán Nóra (Különdíj), Hien (Az év énekesnője), Osvárt Andrea (Az év színésznője), Bódis Kriszta (Az év hősnője), Lakatos Levente (Az év legsármosabb pasija) és Hosszú Katinka (Az év sportolója).
Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a brigádnak még egyszer, hogy minden egyes rendezvény alkalmával támogatnak és nem csak ruháról, ékszerekről van szó, hanem mindenről! Valamint a Glamour szervezőinek és a magazinnak, hogy ezen az eseményen részt vehettem!

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe