Bajai Zsu

csütörtök, március 05, 2015

Múlt hét folyamán a Continental Hotelben jártam, ahol megtekinthettem Bajai Zsu ruhakölteményeit. Mivel valamilyen oknál fogva hőhullámokkal küzdök, így még az olyan helységet is, ahol hűvös van is pokoli forróságnak érzékelem, tehát olyan melegem volt - a nyitott ablak ellenére - hogy egy jégkocka a kezemben valószínűleg sisteregve párolgott volna el. Ám ez engem cseppet sem zavart a ruhák és a tervezőnő megismerésében. 


Érdemes megnézni a különleges mintákat, amik azonnal rabul ejtettek. A mintázatok szerelmese vagyok bizton állíthatom, mert valamennyi helyen járok engem a színes, mintás darabok fognak meg. Ezek különlegesek, nem mennek el melletted úgy, hogy meg ne néznének és egész egyszerűen egy régimódi filmbe illő jelenetként tudnám elképzelni, ahogy madárcsicsergős reggelen egy bicikli-mintás szoknyába elindulok fütyörészve a munkahelyemre. Természetesen fütyülni én speciel nem tudok, de fantáziálni azért még szabad na.
A ruhákról is essék azért néhány szó, minden ruhadarabból egyetlen készül, tehát semmiből nincsen kettő. Ez persze lehet előny is és hátrány is ki hogy nézi, hiszen ha valamelyikbe pont beleszerelmesedsz, de nem a te méreted, lehangoló tud lenni, viszont, ha a tökéleteset megtaláltad, akkor abból soha míg élsz nem látsz másikat. Az én peches létemre hivatkozva untalan olyan ruhákat vizslattam gyönyörrel, amelyek L-es méretűek voltak. Ám azért akadtak ruhák az én vékonyka alkatomra is jócskán, így szükségtelen lett volna könnycseppet morzsolnom. 


 Összesítvén a látottakat egy igazi kánaán vetülhet elénk, hiszen minden darab egyedi, egyetlen, az anyagok és minták is rendhagyóak, valamint a fazonok is elbűvölőek és sokrétűek, hiszen kabátok, szoknyák, nadrágok és felsőruházat is található köztük. Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe