csütörtök, február 12, 2015

Köő Adriennel a Koka Fashion és Hate Me márka karácsonyi partiján ismerkedtem meg. Tehetségéről már a falakon lévő képek is árulkodtak, amiket végigmustrálhattunk. Úgy gondoltam, érdemes nektek is megismerni őt és munkáját, ha eddig még nem találkoztatok vele! Az a hatalmas megtiszteltetés és kiváltság ért engem, hogy menyasszonyi ruhában pózolhassak a kamerájának. A fotózásra Fanni Friedrichet kértem sminkelésre, aki remek munkát végzett! A csodaszép ruháért pedig a Koka Fashiont illeti köszönet! Mindig játszottam a gondolattal, milyen lennék menyasszonyként és hirtelen ott álltam egy pazar ruhában. Egyszeriben a világ legszerencsésebb lányának éreztem magamat, pláne egy olyan lehengerlő férfiú társaságában, mint Negro, akit bátran nevezek vőlegényemnek! Negro - az én kis vőlegényem a fotókon - csodás modell volt és annak ellenére, hogy nem mindig arra ugrálgatott amerre a kamera és mi szerettük volna, profin viselte a megpróbáltatásokat. Interjúkérdéseim ennek az aktuális témának mentén alakultak ki.

I N T E R J Ú


Miért és mikor kezdtél el fotózással foglalkozni?
15 éve fotózom hivatásszerűen, de már gyermekkorom óta foglalkozom a fényképészettel. Igazából az emberek érdekelnek.  A fotózás célja, hogy megmutassam, mennyi csoda van bennünk.

Ezen belül mióta fotózol esküvőket?
15 éve fotózom esküvőt is. Emlékszem, a tanárom, Baricz Katalin azt mondta, esküvőt csak iparos fotóz. Nekem már akkor is tetszett az alkalmazott fotográfia világa, így belevágtam. Jó érzés egy fontos napon megörökíteni a legszebb pillanatokat. Ma már trendi dolog esküvőt fotózni. Mostanra Magyarországon is szerepet játszik a divat az esküvőkön. Egyre több igényes és minőségi ruhával és kiegészítővel találkozom.Make up: Fanni Friedrich
Dress: Koka Fashion
Photo: Köő Adrien

Mi jellemzi a 2015-ös trendet?
Csipke csipkével. Pasztellszínek, romantikus szabások. Tüll minden mennyiségben, és az art deco. A fotózásban szeretem, ha egy hangulatra van felfűzve az esküvő stílusa, így különleges képeket tudunk készíteni.

Egy-egy projekt alkalmával mi motivál téged?
A párok egyénisége, a hangulat és a fények. Jó érzés, mikor évekkel később látom, hogy az ügyfeleim lakását díszítik a róluk készült képeim. Így egy örök emléket adtam nekik.

Mik a tapasztalataid a hazai kreatív esküvőfotózás terén?
Bármikor elérhetőek a legfrissebb külföldi trendek, így naprakészek tudunk maradni. Ami viszont furcsa, hogy egyre több ember fotóz professzionálisan, annak ellenére, hogy nincs meg a kellő tudásuk, így érdemes gondosan kiválasztani a fotósunkat. Sok tehetséges fiatal van, akik nagy lelkesedéssel dolgoznak.

Mit tekintesz az eddigi karriered legnagyobb élményének?
Voltam már Peruban esküvőt fotózni, de a hangulatos vidéki esküvőket is nagyon szeretem. Mindegyik munkám érdekes és egyedülálló, egyszóval mindent élvezek. Már a Legyél egy napra modell projectem is nagyon közkedvelt; újra divatba jött, hogy elmegyünk családdal, barátokkal egy közös fotózásra.

Milyen jövőbeli terveid vannak? 
A fotóstúdióm már több éve működik. Szeretnék sok fiatalt tanítani, hiszen tapasztalatom van bőven. Újabban a víz alatti, művészi esküvői fotózást szeretném kipróbálni, bár nagy kihívás, mert félek a víztől.

Mit ajánlasz azoknak a lányoknak/nőknek akik félnek a fényképezőgép elé kerülni?
Mindenki tökéletességre vágyik, de én azt vallom, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Mutasd meg magadnak és a környezetednek, hogy szép vagy, és ki is vagy valójában. Akár menyasszonyi ruhában, akár anélkül.


Köszönöm Adriennek, hogy megtisztelt válaszaival és időt szánt rám, kérdéseimre. Fantasztikus képeket készített, olyan énemet mutatta meg ezeken keresztül, melyekről nem is tudtam, hogy léteznek. Menyasszony lettem, hacsak pár órára is és nem is gondoltam volna, hogy ez nekem jól áll. Adrien bebizonyította, hogy képes kihozni az emberből a legjobbat, a legszebbet és olyat mutat neked saját magadról, amit nem is hittél, hogy ott van benned! Fenomenális, mindenkinek jószívvel ajánlom őt, jómagam is biztos vagyok benne, hogy - ha megélem, hogy valaki lesz olyan bátor és elvesz engem, - akkor ő hivatalos lesz a menyegzőre!


Hasonló bejegyzések

2 comments

  1. Gyönyörű képek! Szép vagy nagyon! Adrienn ismét nem okozott csalódást! Nagyon édi a nyuszóóóóó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh de kedves vagy! Köszönöm szépen! Ügyes munkát végzett, mint mindig :)

      Törlés

Subscribe