FFanni showroom and interview

csütörtök, február 19, 2015

FFanni-nál jártam, hogy bekukkantsak a lenyügöző és meseszerű világába. A földről kellett az államat felkaparni, amikor ezt a töménytelen mennyiségű színkavalkádfröccsöt kaptam az arcomba. A Charlie elmehet a csokigyárával együtt a búsba, ez a kollekció lazán lekörözi cukorgránátokkal és színbombáival! Amint már említettem egy előző posztomban - de ha valaki nem olvasta volna a Valentine's Outfit posztot érdemes bepótolnia - a fiatal tervezővel egy városból származunk, így azonnal közel éreztem a kis lelkemhez.

◄ I N T E R J Ú ►Mesélnél nekünk kicsit magadról? Mikor kezdtél el tervezni?
Mar kiskorom óta szeretek öltözködni. Anya mindig emlegeti, hogy mar az oviban sem volt jó amit ő reggel kirakott ruhát nekem, mindig en választottam ( általában pörgős ruha es harisnya volt a befutó ) Angliában elvégeztem egy 3 hónapos rövid kurzust, a Saint Martins iskolában, aztán hazajöttem es beiratkoztam a Kreába. Ide 4 evet jártam, majd diploma után elkezdtem foglakozni a saját márka kialakításával, az FFannival.

1-1 ruha tervezésénél mi inspirál téged?
Leginkább a street style vonulat ami nagy hatással van ram, de szeretem a pop art es a képregény stílust is.Mit mondanál mi jellemzi a kollekciódat leginkább?
Ami a kollekciómra többnyire jellemező, az a vidám, színes, fiatalos darabok, és a printek megjelenése egy-egy ruhadarabon. A kézzel felvarrott díszítő elemekkel próbálom designeribb szintre emelni a kollekció egyes elemeit, így ezek is mérvadó reszt töltenek be.Mi a véleményed a magyar lányok öltözködési szokásairól?
Úgy veszem észre, hogy napjainkban már jobban figyelnek arra a lányok, hogy mit vesznek fel, bár sajnálattal tapasztalom, hogy többen ugyanúgy öltözködnek, így nem alakul ki saját, egyéni stílusuk.

Mire vagy a legbüszkébb munkáddal kapcsolatosan?
Amikor megjelent 2 ruhám a Cosmopolitan-ban, egy pedig a Marie Claire-ben. Ezek nagy boldogsággal töltöttek el. Viszont mindig nagyon tudok örülni annak is, ha fotózásokra elviszik a ruhaimat, illetve a pozitív visszajelzések is nagyon jól esnek.


Nagyon köszönöm Fanninak, hogy betekintést engedett meseországába. Csodálatos utazás volt!

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe