Enihorn SS15

péntek, február 13, 2015

Az ENIHORN showroomjába olyan rutinos magabiztossággal tudok lassan belépni, mintha csak a saját otthonomba érkeznék meg. Daniela és Enikő mindig szeretettel fogadnak mindenkit, mindenkor. Az új kollekciót legalább olyan kitörő lelkesedéssel vártam, ahogyan várom a tavaszt, hiszen már a facebookon is látszódott, hogy a ruhák színesek, virágosak és üdék lesznek! Ebben pedig egy cseppet sem csalódtam, színekben pompázott minden és a mintákat eltekintve az ember egy tavaszi réten érezhette magát, ahol csipognak a madarak és lágyan fújdogál a szellő.
Ugyanakkor ha valaki nem szeretne virágcsokorként tündökölni az utcákon, annak is vannak megfelelő basic jellegű színek és fazonok, tehát ők is találnak számukra megfelelő kiegészítőket és ruhadarabokat egyaránt. Anyagokat tekintve a minőség kifogástalan, a minták is pompázatosak, így 100%osan biztosak lehetünk benne, hogy a megvásárolt darabunk nem egy gagyi tömegtermék, hanem eredeti és egyedi. A kedvelt fazon a kollekcióból számomra az overál volt, bár ez talán abból is ered, hogy magasságomból adódóan ezek a fazonok előnyösen mutatnak rajtam. 
Kiegészítőkben sem volt hiány, amiket sokszor szeretek előnyben részesíteni, hiszen 1-1 egyszerűbb szettet könnyű feldobni megfelelő kiegészítőkkel, így ezeket sem szabad elhanyagolni. A showroomban színek kavalkádja bár bennünket táskaügyileg is, így ha nem a megszokott feketét szeretnénk, akkor sem kell szomorúan kibandukolnunk az üzletből, hiszen a rózsaszíntől a mustársárgáig bármit választhatunk!Alfie, az ENIHORN kutya házigazdája pedig igazi kis sztár lett, hiszen a SS15 Lookbook címlapján szerepel! Nem hiába az én édes szerelmem! Ha valakinek lehetetlen ellenállni, na ő Alfie! De komolyan, egy cseppet sem túlzok! Aki pedig mégsem hinne nekem, látogasson el hozzájuk, győződjön meg róla saját szemével.


Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe