Antré premiere

hétfő, február 16, 2015

Mióta elindítottam a blogot és van alkalmam divatbemutatókra járni, van egy séma, amit ezzel kapcsolatban mindenki megszokott. A szokásos vékony modellek egy hosszú kifutón hangzatos lüktető zenére végigvonulnak, hébe-hóba olyan testtartással, amelyet leutánozni, ha akarnék se nagyon tudnék. Ennek tudatában vártam az ANTRÉ bemutatóját, amelyre még korábban is érkeztünk a vártnál!
Ami elsőre megtetszett, az a fogadtatás és a welcome drink. Már megszokhattuk az alkoholos üdítőket, ezzel szemben itt a  tütü egészséges csodaitalait kóstolhattuk meg, ami eszméletlen ízletes volt! Boldogságom határtalan volt, hiszen az alkohollal nem vagyok jó barátságban, ez az egészségbomba pedig azonnal tetszett az ízlelőbimbóimnak és a pocakomnak is! Szobapapucsot magunkhoz véve beindultunk a helyiségbe és helyet foglaltunk egy hatalmas kanapén. Ekkor érkezett az igazán nagy meglepetés! A ruhákat ugyanis színésznők viselték, akik kortárs költőnők alkotásaiból adtak elő jeleneteket! Elképesztő kombinációja volt a művészetnek és a divatnak. Engem azonnal megvásároltak ezzel a különleges produkcióval. A 3 művésznő fantasztikus módon tudta nőközpontúvá tenni a költészetet és a ruhákat egyaránt. Ha kíváncsiak vagytok előadásaikra, akkor megtalálhatjátok őket E-mancik Színházi Manufaktúraként.
De ejtsünk szót a kollekcióról is! Amit abszolút pozitívumként emelnék ki az az anyagválasztás, hiszen minden természetes anyagból készült, többnyire pamut anyagok használatával. Ez igen ritka, hiszen a pamut egyre drágább és beszerzése sem a legegyszerűbb. Színek terén még lehetne szélesíteni a repertoárt, bár mivel az eladhatóság is biztosan fontos szempont volt így érthető számomra a többnyire fekete és szürke szín használata. Nekem talán színmániámnak köszönhetően a kedvenc darabjaim a piros és a kék színek közül kerültek ki, de el tudtam volna képzelni zöld és sárga árnyalatokat is. Fazonokat tekintve a kényelem dominált leginkább, mégis sikerült egy nőies vonalat tartani. Összességében hatalmas pozitívum volt az egész előadás és szervezés, valamint a természetes anyagok használata. A kollekció lezser és nőcis, esetleg a színekre érdemes lehet még jobban koncentrálni, viszont remek az irány!

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe