581 Designer Pop Up Store

vasárnap, december 28, 2014


Ha a Deák Ferenc térnél járkáltok, ki ne hagyjátok az 581 - Designer PopUp Store-t! Érdemes körbenézni, mert ahogy azt majd a képeken is láthatjátok, eszméletlenül csodálatos designer holmikat lehet megvásárolni! Rettentően élveztem az ottlétet, a ruhák pazarok, alig tudtam kiválasztani, mit is próbáljak fel! A kirakatdesign vásárlócsalogató, ami nemcsak az ott dolgozók érdeme, hanem az Edinas paper installations-é is, aki ismét lenyűgözőt alkotott!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A kesztyűk nem mindig kedvelt kiegészítők, mert sokakat zavar a viselése, ám ezek a darabok egyszerűen fantasztikusak! HAMERLI egy pécsi márka, ám termékeiket többnyire nem magyarok vásárolják, hanem külföldiek, sőt külföldi hírességek és sztárok is imádják őket! Nem is csoda, hiszen nemcsak gyönyörűek, hanem kényelmesek és rendkívül divatosak. A márka múltja nagyon régre, 1981-re vezethető vissza. 
REKAVAGO elképesztő cipőivel és táskáival kápráztatott el bennünket. A csodás lábbelik és a táskák is minőségi valódi bőrből készülnek, ráadásul amint megtudtuk, a tervezőnő versenytáncos múltjának köszönhetően, olyan magassarkú cipőkkel látta el a polcokat, amelyek a lábnak is kényelmesek és nem okoznak gondot több óra viselés után sem. Egyből el is határoztam, hogy amint esküvőre kerül sor egy REKAVAGO cipőben fogok az oltár elé állni. A táskákon is látszott a minőségileg kifogástalan munka és különösen tetszett, hogy színes, nagyobb és elegánsabb bohókás fazonok közül is lehetett választani. Itt csak az nem talál magának megfelelő táskát, aki nem is keres!

Ha szerelmesek lettetek az unikornisba, mert "olyan cuki, hogy belehaltok", akkor garantálom, hogy DORA ABODI #unisus -ától teljesen eldobjátok az agyatokat! Én hihetetlenül imádtam, szinte leírhatatlan! Azonnal magamon akartam az összes unisust! Az volt a leginkább üdítő, hogy minden ember megtalálhatja a hozzá illő fazonú unisust, mert van sportos, elegáns, bolondos fazon és mintájú is. Egyszerű a hordhatóságuk, remek anyagúak és ellenállhatatlan mintázatúak a ruhadarabok. És akkor a szőrös táskáiról még nem is írtam egy szót sem... hát attól majdnem dobtam egy hátast! Az a tapintás...behunyod a szemed és mintha egy rózsaszín és lila unisust simogatnál éppen! Olyan szinten elragadó, hogy az már nehezen űberelhető, hogy szlengben fejezzem ki magamat. ^ Azért a kék-fekete rózsás táskát is kiemelném. 3k-val tudnám leginkább jellemezni -és vulgáris megnyilvánulásomért előre elnézést kérek mindenkitől -: kifejező, különleges és k**** jó! Tehát remélem titeket is elrabol a hátán egy csodás színes és mesés unisus, engem abszolút megbabonázott!Pár éve tagadhatatlanul sokat játszottam egy Skyrim nevű játékkal, és ott az egyik emelkedettebb - hát legalábbis szerintem - városban hasonló mintázatok voltak. Kétlem mondjuk, hogy az inspirációt ez adta volna, viszont talán pont emiatt az asszociáció miatt nekem nagyon tetszik a kollekció! KARMAN JEWELRY ékszerei számomra egyszerre utópisztikusak és ókoriak egyaránt. Csodás, hogy mintha a múlt és a jövő egyszerre jelenne meg bennük. 
Oh és tudtátok, hogy ennek az ékszermárkának egy pávatoll a logója? Hát ezek után, hogy ne lehetne szeretni ezeket a csodálatos ékszereket? Sehogy! Egyértelműen csakis rajongani lehet értük!
Cakó Kinga ruhadarabjai is megvásárolhatóak a PopUp store-ban. CAKO márkájában az tetszett legjobban, hogy sportosak és kényelmesek voltak a ruhadarabok, mindemellett a színkedvelők és a visszafogottabbak is találhatnak kedvükre valót. Hozzám a bő fazonú, púder és szürke színűek álltak közel, de azért a harsányabb színeket is eltudtam képzelni magamon. 


És amint azt említettem, nem lehetett úgy elmenni, hogy ne próbálgassak egy iciripicirit. Rendkívül meglepő módon DORA ABODI unisus-ai közül válogattam. Eljött a szárnyas unikornisok és az egyszarvú pegasusok ideje!
Hasonló bejegyzések

2 comments

  1. Nagyon jól áll Rajtad ez a két unisus! A Rekavago lábbelik pedig megérnek egy misét :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Többi is gyönyörű és te is csinos vagy, de a rózsaszín táska és cipőért élek halok :) <3

    VálaszTörlés

Subscribe