Mono Opening

szombat, november 29, 2014


Csütörtök este nem tudom mi történt, de rengeteg divatesemény volt majdhogynem egy időpontra. Választani nehezemre esett, legszívesebben több részre szakadtam volna, ám mivel ez nem lehetséges és a legtöbb ismerősöm a Mono megnyitóra ment, illetve engem is ez érdekelt leginkább, így ezt választottam. Az este folyamán rengeteg csodásnál csodásabb dolgokat láttam kiállítva. Úgy gondoltam, erről most nem képekkel, hanem inkább írásos élménybeszámolóval készülök, mert majd szándékomban áll fotókat is készíteni, ám jövőbeli terveimet nem szeretném előre lelőni :)
Utam először a MASAMODba vezetett, ahol kiválasztottuk, melyik csodás kalappal lepjem meg a tömeget. A MONOhoz értünk, ahol már igen népes volt az embersereg, csak apró lépésekben lehetett haladni és nézelődni. Volt finom fehér és vörös bor is, csokoládé édességkülönlegességek -  NASPOLYA NASSOLDA -meg persze ruha, táska és minden olyan dolog,mi szem-szájnak ingere. Több pozitív hatás is ért a rendezvény alatt amellett, hogy a divatszakmából számos emberrel találkozhattam. Bloggerként számomra teljesen természetes, hogy kiadom az arcom és tulajdonképpen "magam", volt már, hogy valaki ismerte a blogot - holott alig fél éves ez pedig pláne szuper érzés - de az, hogy odajött volna valaki, hogy ő ismeri és nagyon szereti, eddig még nem. Ez óriási élmény, megtiszteltetés volt a számomra, remélem egyre több és több hasonló pozitív visszajelzés ér majd. A hölgyről, vagyis inkább munkáiról pedig hamarosan többet is fogtok tudni, mivel ékszerkészítő... többet nem árulok el egyelőre! 
Na de lényeg a lényeg, bárki, aki szeretné megtekinteni a csodás Mono art & design -t látogasson el a Kossuth Lajos utca 12. számhoz. 


MAKE UP: KATA SZILÁGYI
HATDESIGN: MASAMOD

Köszönöm szépen a csodás sminket Katának a  kateup.blogspot.hu  bloggerének, a kalapot a Masamod-nak és a pazar ékszereket a Peaches Handmade Jewellery-nek!

Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe