Marie Claire Fashion Days ~ 2. rész

kedd, november 11, 2014

14.00 Maybelline Fashion Show
A kifutón láthattunk elegáns és lezser darabokat egyaránt, színeiket tekintve a semlegesek és a szürke-fekete árnyalatok voltak a jellemzőek. Az első képen található mintás szoknya tetszett nekem a legjobban a mintázata és a - szerintem bűbájosan cuki - fazonja miatt. Emellett hozom még a többi kedvencemet is, főleg a kabátokra hívnám fel a figyelmeteket, engem ez a kettő le vett a lábamról teljesen. Az is bejött, ahogy az elegánsabb ruhákat kombinálták lapos csizmával, hiszen nem hordhat egy nő mindig csak magassarkú cipellőt!

14.30 GAP-bemutató
Ezt a showt az emeletről néztük - és fotóztuk - végig. (Egyébként látni, mennyire kevesen jöttek el az eseményre, ami számomra kissé sokkoló volt, de erről majd egy másik bejegyzésben lesz szó). Itt teljesen sportos ruházatokat tekinthettünk végig, amik bevallom hozzám nem állnak annyira közel, persze azért néha jó lazulósan felöltözni, főképp ha az ember munkába vagy bevásárolni megy. Tehát ez a bemutató teljesen alkalmas volt olyan ruházatok reprezentálására, hogyan tud valaki divatosan öltözködni sportosan is. Egyébként szuper inspirációkat ad azt illetően, hogy akár egy sima kiruccanásra is, hogyan lehet trendin felöltözni.

15.00 Magyar tervezők bemutatója
ANNAEVA
Egyszerűen imádtam az anyagokat és a bájos eleganciát tükröző színeket. Olyan finom nőies darabokat láthattam Annaeva bemutatóján, hogy a szemem csakúgy káprázott. Egyik mesésebb volt a másiknál!

Cakó
Óh ezen a bemutatón az ezalatt lévő mintás anyagtól ájultam el. Mindent amiben ici-picit is volt ez az anyag imádtam! Annak ellenére, hogy a narancssárga nem tartozik a kedvenc színeim közé - többek között azért, mert tél típus vagyok és nem áll nekem jól - ezek a darabok tetszettek a leginkább a vidámságuk miatt. Ilyen ruhában egyszerűen létezhetetlen, hogy szomorú legyen az ember.Cukovy
A fekete-fehér színek tökéletes ötvözése. Így tudnám leírni a Cukovy bemutatóját. Nekem azok tetszettek, amelyekben ez a két szín kapott főszerepet. Azt mellékesen jegyezném meg, hogy a második ruhába teljesen beleszerettem!


 Galla
Itt nem olyan sok ruhát láthattunk nőket tekintve, de amint a képeken látható a szürke és fekete színek jellemezték.


Phaidra
Itt a tervező által elképzelt futurisztikus világban lévő fürdőruhákat nézhettük meg. Elsőnek meghökkentem a döbbenetes kreációk láttán, de miután utánaolvastam teljesen érthetővé vállt a kollekció. Nemhiába lett a neve CLONES, hiszen közel hasonló ám mégis egészen más darabokat vehettünk szemügyre. Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe