E N I H O R N showroom

szombat, július 05, 2014

Azt a csodás lehetőséget kaptam az E N I H O R N-tól, hogy egy kissé betekintést nyerhessek a "kulisszák" mögé és mélyebbre áshassak a márkában. Horn Enikő kezei közül kerülnek ki ezek a remekbeszabott darabok, amik színesek, vidámak és egyszerre elégítik ki a kényelmes és elegáns igényeket. Mint azt megtudtam, Enikő Milánóban fejlesztette tovább itthon megszerzett tudását és ennek eredményeképpen jöhettek létre azok a táskák, amik után csakúgy csorgattuk a nyálunkat a showroomban. Rendkívüli pozitívnak tartottam, hogy a minőségben nem ismernek alkut, Olaszországból érkező anyagokból készülnek a csodás fazonok, amiken a színek és formák miatt akaratlanul is megakad az ember szeme.
A közös munka mely az LTS shoedesign-nal köttetett, abból ered, hogy a cipőket készítő Lilla és Enikő "közös múlttal" büszkélkedhet, ismerik egymást, tehát nem egy vadidegen összefogásról van szó. A közvetlenség, szinte már-már baráti fogadtatást nagyra becsültem, nem beszélve arról, hogy még a műhelybe is betekintést nyerhettünk - erről képekkel nem szolgálhatok, fedje ezt titok :)
Összességét tekintve, aki szeretne reális áron, minőségében és stílusában egyedi darabokat, mindenképp ajánlani tudom, a női eleganciát tökéletesen párosították a mindennapi élettel.
Hasonló bejegyzések

0 comments

Subscribe