Aztec Treasures - Outfit

csütörtök, július 31, 2014

A héten úgy gondoltam, rossz idő ide vagy oda, mindenképp szoknyás outfitet hozok! A kiválasztottam ez az azték mintás darab lett, mert bár egyszerű a fazonja, mégis különleges és egyedi a mintázata miatt. A fotózásról csak annyit, hogy mint minden alkalommal, Timikém most is kitett magáért, hogy a legjobb képeket hozza rólam. Hajkreációmat én készítettem - reggel félkómásan -, mondjuk igazság szerint előző este legalább 3 órán át gondolkoztam a tükör előtt, hogy is kellene megcsinálni, mivel csak egy képet láttam ilyen hajról. Hát ez lett a végeredmény!


#blúz: F&F; #szoknya: Bershka; #cipő: Deichmann

Hasonló bejegyzések

2 comments

  1. Imádom a blogodat, gyakran feljárok, hogy van-e új bejegyzés! :) Szívesen feliratkoznék, de nem találom, hol lehet.. :/ Amúgy nem tudom, lehet-e ilyet, de engem nagyon érdekelnének az outfit képeken kívül még sminkes posztok, arc-hajápolási cikkek, mert a hajad annyira jóó, hogy érdekelne, mit teszel, hogy ilyen:D:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon örülök, hogy követed a blogot! Igen várhatóak sminkes és hajas posztok is, meg még sok meglepi poszt is :) Köszönöm a dicséretet :) Feliratkozást még nem készítettem, esetleg facebookon tudsz még követni oda is mindig kiteszek mindenfélét és a cikkekről is ha felkerültek ide :)

      Törlés

Subscribe